Valaiden laulu

Runoilija 802fcb0f4a3a2f56433d5dfd68e543b2

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 27.5.2015
Viimeksi paikalla: 11.7.2018 23:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lyhyitä Satuja kaikille

 
Valaiden laulu kun aalloilla soi
kuulla sitä ei ihmiskorva voi
laulua tyrskyt kun aalloilla vie
kauaksi kantaa laulun aalloilla tien
valaat...
 
Tyyni on meri tai tyrskyissä käy
rantaa ei aavalla missään ei näy
valaat kun tyrskyjä päin vaeltaa
lahdessa levätä hetken ne saa
Valaat...
 
Laulua aallot kun tyrskyissä soi
kaukana valas laulun kuulla sen voi
rannaton valas on valaiden tie
ikuista laulua muassaan se vie
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Raikas erilainen aihe, kiintoisa. Luo kuvan aalloilla kulkevasta viestistä. Sanoissa laulun rytmi ja kaiku :).
Kiitos palautteestasi
Mielenkiintoisesti kuvattu ja saatu tunnelma elävästi talteen.
Komiata luettaavaa
Ei ollut tarkoitus tätä omaa arvostella, mutta vahinkoja sattuu
 

Käyttäjän kaikki runot