kansa elää valtikan alla (Rap)

Runoilija 802fcb0f4a3a2f56433d5dfd68e543b2

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 27.5.2015
Viimeksi paikalla: 11.7.2018 23:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lyhyitä Satuja kaikille

 
Kuninkaan palatsi on kukkulalla
kansa elää valtikan alla
Kansa niiaa ja kumartaa
Kuningasta pitää  kunnioittaa
Kuningas kansaa komentaa
kansa ei itse aatella saa
 
Kansalle leipää ja huvia vaan
Saa kuningas kahmia aarteitaan
kammioissaan kultaa kimaltavaa
kansa vaan seuraa huvejaan
 
Kuningas valtaansa vahvistaa
hän joskus terassilta vilkuttaa
kun kanssa huveihinsa vaeltaa
sekös kuningasta naurattaa.
 
Vihdoin kansa on kyllästynyt huvitteluun
ja kuninkaan aarteiden kokoiluun
Se vaatii kuningasta kuuntelemaan
on kansalla monta asiaa
 
Hän lymyilee palatsinsa komeroissaan
pian aarteet palatsisista pakataan
ne cayman saarille nakataan
Kansa kaivelee komeroistaan mailojaan
Astaloja kohta tarvitaan
eikö kuningas huolehdi Kansastaan
leipää tässä tarvitaan
 
on kadut kansaa pullollaan
kuningasta esiin vaaditaan
pian kansa tarttuu aseisiin
sotaako maassa tarvittiin.
 
Kansa ryntää jo aseineen palatsia päin
kaiken sen kauheuden uutisista näin
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikenlaisia kauheuksia on olemassa. Ei pidä miettiä liikaa.
kiitoksia
 

Käyttäjän kaikki runot