Tarinoita kahdesta kaupungista

Runoilija sadeyö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kesken jäi shakkipeli
asemalla hätäinen hyvästi
nuoruuden ajallemme

Ystäväni toisessa kaupungissa
kai olet vain langan päässä
silti kaipaan lämmintä kättä
ja katsettasi unen väristä

Kaunis on kaupunkisi mutta vieras
ja he katsovat minua oudoksuen
Milloin tulet taas minun karttani piiriin
niin karkoitamme talvipäivänseisauksen
tutuilla sanoillamme

Selite: 
Maailma on vain ihmisten välinen etäisyys.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot