4 sekuntia ennen heräämistä

Runoilija sadeyö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On pilvistä, silti oudon valoisaa
Ulkona kaikki on vihreää, kosteaa metsää
Kiertelemme käytävillä ja terasseilla
ulos, sisään, ulos, sisään
Jalkani eivät kosketa lattiaa

Kellun selälläni metsän ympäröimässä järvessä
valkoinen taivas häikäisee
yläpuolellani liitää kotkan tapainen lintu
Ajattelen: Haluaisitko kokeilla, jospa vaihtaisimme osia?

Liidän metsän ympäröimän järven päällä
kaikki on vihreää kuin ensimmäinen kevät
Kaukana allani oma alaston hahmoni veden pinnalla katsoo minua
Apua, mitä jos putoan, mitä jos en osaa käyttää kotkan siipiä? Ja samaan hengenvetoon:
Älä turhia huolehdi nyt, vapaa sielu. Sinä lennät!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot