Painajainen

Runoilija Sweetheart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2012
Viimeksi paikalla: 10.9.2016 19:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
25.3.1991

Täytetty kirkas astia,
on kuin haikea ikävä,
vuodatettu tunnerikkain
rakkaudellisin kyynelin,
ikuistaen nämä vahvat
tunteet, - kuin pienen
pieneen saviastiaan,
ikävöiden, - antaen
rakkauden pisaroita.

~ೋღೋღೋ~

@Mirja / Kiitän kaikesta,
palautteesta, tuestanne.
- Kaunis kiitos lukijoille,
olette vahvuuteni täällä,
annatte palautetta, - joka
on erityisen tärkeätä, sen
avulla kasvan - ihmisenä,
runoilijatyttönä hymyillen.



____███____████
___████__████_███
__███____████__███
__███_███___██__██
___███_████████_████
███_██_███████__████
_███_____████__████
__██████_____█████
___███████__█████
______████ _██
______________██
_______________█
_____███_█_█__█
____█████__█_█
___██████___█_____█████
____████____█___███_█████
_____██____█__██____██████
______█___█_██_______████
_________███__________██
_________██____________█

╔══╗╔╗╔╗╔══╗────────╔╗╔╗
╚╗╔╝║╚╝║║╚╝║▀██▄─▀█▀║═╔╝
─║║─║╔╗║║╔╗║─██▀▄─█─║═╚╗
─╚╝─╚╝╚╝╚╝╚╝─██─▀▄█─╚╝╚╝
─╔╗──╔╗▄██▄──▄██▄
─║╚╗╔╝║█░████████▌
─╚╗╚╝╔╩═╦╗╔╗█████
──╚╗╔╣╔╗║║║║███▀
───║║║╚╝║╚╝║█▀
───╚╝╚══╩══╝

 
 

Huidon raivona ympäriinsä,
en rauhaa näkemältäni saa,
kuvitella näkevänsä harhaa,
kuin myrkkykäärme kietoutuu
lähemmäksi sitkeää verkkoa,
"Sinä petit minut, ..sydäntä."

"EI! EN HALUA!" riuhdon,
otan otteeni irti sinusta,
en tähän tahdo jäädä!

Mieleni täysin harhaa,
aikansa vaivaa mieltä,
edelleenkin, juuri NYT,
mieli syöksee tätä tulta,
jäljel enään viiltävät liekit.

Kunnes löydän selkeen
tien, suoran tasanteen,
tien loppuvaihees oven,
viimeisin voimin juoksen,
niin paljon kuin jaloista
pääsen, pakoon SINULTA.

Jahtaat, luulet pääseväs
perässä ovesta sisälle,
takaisin minuun kiinni,
takaisin kahlitsemaan
elämäni, "Ei, nyt et saa
osuutta siihen enään.."
ja mies katoaa, ovi kuin
häviää tuhkana ilmaan.

Enään ei paluuta ole, mitään
tehtävis, vain tyhjyys, pimeys,
paikka, josta ei ole pääsyä
jäi kuin murheensa kans
satamaan, kahleisiin, laituriin
hyinen kylmyys, sydänsurut.

Herään hämmentyen unesta:
"Onneksi se oli painajaista."

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä kertoo pelosta todella hyvin

 

Käyttäjän kaikki runot