Rohkaisun sanat

Runoilija Sweetheart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2012
Viimeksi paikalla: 10.9.2016 19:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
25.3.1991

Täytetty kirkas astia,
on kuin haikea ikävä,
vuodatettu tunnerikkain
rakkaudellisin kyynelin,
ikuistaen nämä vahvat
tunteet, - kuin pienen
pieneen saviastiaan,
ikävöiden, - antaen
rakkauden pisaroita.

~ೋღೋღೋ~

@Mirja / Kiitän kaikesta,
palautteesta, tuestanne.
- Kaunis kiitos lukijoille,
olette vahvuuteni täällä,
annatte palautetta, - joka
on erityisen tärkeätä, sen
avulla kasvan - ihmisenä,
runoilijatyttönä hymyillen.



____███____████
___████__████_███
__███____████__███
__███_███___██__██
___███_████████_████
███_██_███████__████
_███_____████__████
__██████_____█████
___███████__█████
______████ _██
______________██
_______________█
_____███_█_█__█
____█████__█_█
___██████___█_____█████
____████____█___███_█████
_____██____█__██____██████
______█___█_██_______████
_________███__________██
_________██____________█

╔══╗╔╗╔╗╔══╗────────╔╗╔╗
╚╗╔╝║╚╝║║╚╝║▀██▄─▀█▀║═╔╝
─║║─║╔╗║║╔╗║─██▀▄─█─║═╚╗
─╚╝─╚╝╚╝╚╝╚╝─██─▀▄█─╚╝╚╝
─╔╗──╔╗▄██▄──▄██▄
─║╚╗╔╝║█░████████▌
─╚╗╚╝╔╩═╦╗╔╗█████
──╚╗╔╣╔╗║║║║███▀
───║║║╚╝║╚╝║█▀
───╚╝╚══╩══╝

 
 

Joskus tunne on niin

voimakas, että


pienetkin

rohkaisun sanat


voivat koskettaa
ihmistä tosi syvältä


ja lievittää hänen
sisäistä ahdinkoaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot