K-juna

Runoilija Taiteiden yö 2014

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

2014 Taiteiden yön runopyykin satoa. Rakkausrunot.fi -runoteltalla kävijöitä pyydettiin pesemään tunteensa runopyykiksi ja ripustamaan ne narulle kuivumaan. Runopyykkiä luettiin teltalla pitkin iltaa, tämän lisäksi illan aikana kertynyt pyykki julkaistaan sivustollamme
 

Taas käännyn vuoteessani puolelta toiselle
taas, samalla tavalla kuin muina satoina iltoina,
en pysty itseäni nukuttamaan.

minun on itseni nukutettava
muistan, kuinka moneen kertaan olen
huomannut nukkuvani

nousen,otan tomaatin jääkaapista
ja syön sen
pääni on täynnä kaukaisten kujien melua
makaan ja seinää katsoessa ajatukseni harhailevat
ne pakenevat niin kauas
etten tiedä mihin ne ovat menneet

Selite: 
Avam jalal
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot