Nimetön

Runoilija Esilleuneksija

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Universumin sielunelämää tarkkaillen jo vuodesta 1986. Observing the universe's sentiments since 1986.
 

I

Mitä ihailu on?

haluan olla tuollainen, en itse riitä

tämä on ihanne
olen ihan kuin ne
ihan ne ihan

niinkuin joku toinen
ettei minun tarvitsisi olla kuka olen

Tuominta ja
ihanteen vaaliminen
molemmat itsensä kieltämistä

“jossain mielessä olen varmasti parempi kuin muut”

yksinäinen
iäinen

itsetärkeilyn ovelin muoto
itsensä aliarviointi
hiljainen mädäntyminen
ja sillä ylpeily

Onko tämä hyvä?
Kerro minulle että olen hyvä

jahdatessani sokeasti mestaruuden lohikäärmettä

II
en tiedä kuka olen
ja katsoessani peiliin
en tunnista olentoa
joka katsoo minua sieltä

haluaisin haluta

mutta en halua parantua

en usko kehittyväni
eikä kuolema kiinnosta minua

kohtasin itseni
eikä siellä ollut ketään

III

porttia vartioi peto
sen ase näyttää todelta

hampaat kiiltävät pimeässä
ja olen valmis kuolemaan

tämä on väsytystaistelu

mörkö on ovela
se on hionut taitojaan vuosituhansia
ehkä ikuisesti

mutta ennen pitkää senkin voimat hiipuvat

lumi putoilee hiljaa
ja valot sammuvat

istun
viisisakaraisena tähtenä
ihmettelemässä olemassaoloa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

angstia ja ahdistusta, koskettavaa kerrontaa

 

Käyttäjän kaikki runot