No joo, yhtenä iltana mua pelotti

Runoilija Esilleuneksija

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Universumin sielunelämää tarkkaillen jo vuodesta 1986. Observing the universe's sentiments since 1986.
 

Ei vittu mua pelottaa

nyhdän tämä pelon itsestäni

karva kerrallaan

Alusta uudeksi

Viimeksi
Joku rikkoi atomin
Sitten vuorossa oli geeni
Viimesenä mieli

Minä olin joskus jotain muuta

Mutta täällä eivät vanhat lait enää päde

Vallankumous tapahtuu kulisseissa
niin sanotaan

Lasken tämän
veden varaan

Selite: 
Elämäntuskaa, jonkinlaista. purettuna. iltapalaksi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot