Nimetön

Runoilija Esilleuneksija

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Universumin sielunelämää tarkkaillen jo vuodesta 1986. Observing the universe's sentiments since 1986.
 

Sinä yönä minä rakastuin sinuun

Siitä oli niin kauan
Että hetken epäilin
oliko sitä koskaan ennen ollutkaan

Ja nyt minä rakastan sinua
Kuin vanhus rakastaa merta

Versoava puu aurinkoa

Ja minä olen vapaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauneutta,rakkautta ja vapauttakin hyvässä runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot