Laholatva

Runoilija Erykah

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 9.8.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pää lahoaa, kuin kaarnaa puusta repisit.
Syvältä löydät pehmeää, mutta onttoa, kaikki katoaa.
Virheet joita teemme, miksi teemme ne uudestaan?
Syyllisyyttämme joudumme pohtimaan, pitkään ja hartaasti.
Latvaan tuuli tarttuu ja riepottaa, ajatukset ja tunteet, jos se veisi ne mukanaan.
Lahoten puu haurastuu ja maatuu mättäisiin.
Tai ennen pitkään viimeistään joku sinut kaataa, syyllisyys mukanaan, rauhassa uudestaan kasvamaan, uneen valkeaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot