Kyyneleet

Runoilija Erykah

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 9.8.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin paljon rakkautta, niin paljon tunteita. Tiedätkö ketä vihaat, tiedätkö ketä rakastaa?
Syvältä sisimmästä etsimään, ei tuskaa ilman kyyneleitä.
Ei aukaistua sanomaa ilman sisältöä.
Jokaisesta siltä joskus tuntuu, sydämessä kaipaus murtuu, onttoon sattuu.
Ei voi lähettää pois, silmistä valuu nuo ilon kyyneleet ahtaus on lähtenyt.
Täyttää vain tunne täyttävä, ulkokuoreltaan hyvinkin näyttävä.
Hymyä vaan, joskus taas kyyneleet valuu. Sattuu mutta tiedämme ja mitä muutakaan odottaa voimme.
Ei rakkautta ilman tuskaa, ei tuskaa ilman rakkautta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot