2062013-2

Runoilija Luckragol

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 14.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tahdon sinut ylleni käymään
hukuttamaan lämpöösi nielevän hellään
kiveksi aalloillesi loiskuvil
lanteittesi kauniille lipuen laineil
lailla meren ja joen hurjimman
vajoten juurias myöten sinäkin
rinta pauhaten ukkospilvein
silkkinen ihosi polttavist kuumin
laske minut syliisi sykkivään
kätke lempesi simpukan sisään
tämä helmeilevä kaste

Selite: 
-
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot