2062013

Runoilija Luckragol

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 14.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kosketit minua
hymy huulillas satumaisil
äänes pehmein kuin kissanaskel
säteet polttain puitten lehviä
oven käydessä kätesi laskit
pehmeän ja hellän kosketuksen
käyden kättäin pitkin
sytyttäen maailmain palamaan
voi jos olkain ois haarain
eikä kosketukses lakkais koskaan

Selite: 
-
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot