Ääni

Runoilija Lotus Flower

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielen lauluja ja ajatuksien virtoja :)
 

Ääni rikkoutuu läviseni
Silmät eivät mieti sijaintiaan
Hiljaa heilun tuulessa
En kuule sanaakaan

Se lävistää minut
se nostaa minut pintaan
Se heittelee päätäni
kuin tuuli sulautuisin ilmaan

Se tuo tunteen eläväni tässä
Miten paljon voimaa onkaan näkymättömässä

Sattaa näyttää tunteiden ylivoimakkaalta myrskyltä
mutta tiedän
tässä minä vain liikutun

muistojen nostalgiaa

rakkautta

onnea

ikävää

vapautta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot