onni palaa

Runoilija Lotus Flower

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielen lauluja ja ajatuksien virtoja :)
 

Takaisin tulee menetetty onnellisuus
sinä olet sittenkin puolellani
sinun kasvosi puhuvat tuhansista toivoista
jotka odottavat

ei olekkaan pimeää
ei olekkaan kylmää
ei olekkaan menetettyä elämää
ei olekkaan yksin mitään

Takaisin palaa, Sydämeni laulu
oli sittenkin mahdollisuus.
Toivo tanssii silmieni edessä ja
minut valtaa sinun hiljaisuus.

Ei olisikaan ollut toivotonta
ei olekkaan tyhjää
ei olekkaan ikuisesti onnetonta
ei olekkaan liian myöhää

Ylpeästi palaat totuutesi juureen
sanot alusta aloitan tänään.
Loputtomuus kummitelkoon täällä
en minäkään aio pelätä enää.

odottaen vuoroa
milloin onni kohtaa minua
kunhan en enää unohda
ei olekkaan toivotonta

ei olekkaan kuin aikaa liikkuvaa
ei olekkaan kuin tuultaa tanssivaa
ei olekkaan kuin viimaa vapauttavaa
kun muutoksiin rohkeasti nojaa

ei olekkaan tappavaa surua
ei olekkaan itkeviä vuosia
ei olekkaan ikuista kaihoa
tai aina varpasillaan seisovia jalkoja

Ja onni palaa

Selite: 
tämä lauluruno tuntui kirjottavansa itteensä :)
Kategoria: 
 

Kommentit

upeasti kirjoitat

 

Käyttäjän kaikki runot