Salaisuuden tummuus

Runoilija Lotus Flower

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielen lauluja ja ajatuksien virtoja :)
 

Kun kukaan ei näe, kävelen päin punaisia
kun kukaan ei huomaa, luen sinun ajatuksia
minun mieltäni tummentaa
tunne kukaan-ei-saa-tietää
unen reunalla yö huutaa
joku aina tietää

Totuuden valossa
laulan puhtaita lauluja
puhun välittömästi tunteista
ja elän ansaittua rakkautta

Valheen varjossa
olen pimentynyt unelma
omalla rehelllisyydellä uhrattua onnea
sinulle annettu koko elämä
nyt aina valheen peittämä

päätän puhdistua
ei enää mitään ilman totuutta
ei pieniäkään sanoja
ei pilkahdustakaan katseesta
ei yhtään kosketusta
ei hetkeäkään mieleni pimeässä
jota pelottaa vain omat ajatukset

Ei pois-heitettyjä-unelmia.

Selite: 
Valhetelun ja salailun pelottavuus on pyöriny mielessä ja oon sitä mieltä että pahinta on jos se jää ihmisen sisälle kytemään. Puhdistumiselle! :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot