niin ihmeellinen

Runoilija nylon99

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runoilla voi ilmaista tunteita ja omaa itseäsi<3
 

rakkaani olet rinnallani
rakkaani tule vierelleni

kulta pieni
hentoinen
hiljaisuus ajaa
huoneen niin
hiljaiseksi että
se on kuin sysi musta
äänetön metsä
missä ei asu ristin
sieluja yhtään

rakkaani tämä
on meidän mesta
kotimme tähän rakennamme
rakkauden talo
jaamme kaiken aina
ihan kaiken
kiitos sinulle kaikesta

Selite: 
itse tekemä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot