joulua kaikille 2013

Runoilija nylon99

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runoilla voi ilmaista tunteita ja omaa itseäsi<3
 

joulu tule kultainen
tunnelmallinen

tontut ja pukki kiiruhtaa
kohta jo tupahan tulla saa

kuusen heleät kulkuset soi
kun lapset ryhmässä karkeloi

piparien tuoksuja pirtti täys
joulutorttuja paljon on

lapset nauttii innoissaan
koskakohan pukki tulla saa
lahjoja meille tuomahan

Selite: 
itse tehty
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot