Satuja II

Runoilija Yohanna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kirjoitellut runoja 14-vuotiaasta saakka. Usein niitä syntyy kerralla enemmän, välissä pitkiä taukoja. Tunteista tykkään kirjoitella.
 

Nukkumatti heitti unihiekkaa,
sammalvuoteelle nukahdin.
Unessa harakka huttua keitti,
sisilisko pajunköyttä syötti.
Kukon laulun aikaan
rupisammakon suudelmaan heräsin.

Selite: 
:-D
Kategoria: 
 

Kommentit

§:D

Ihastuttavan unenomainen runo

Sammakoista tulee aina mieleen kevät.
Ja kohtahan se meillä onkin.
Pehmeänoloinen runo,
luontoa rakastava tykkää!

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

 

Käyttäjän kaikki runot