Taidot ruosteessa?

Runoilija Yohanna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kirjoitellut runoja 14-vuotiaasta saakka. Usein niitä syntyy kerralla enemmän, välissä pitkiä taukoja. Tunteista tykkään kirjoitella.
 

Inspiraatio ihan hukassa,
runojen aiheet kadonneet.
Turhat säkeet
arkistoon piilotan,
kunnes löydän
oikeat sanat,
uuden ilon kirjoittaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus on hyvä tasanteella lepäillä.

Mutta muste ei koskaan kuivu, sillä se pullo, sydämessäsi.

Hieno runo sanojen hukkautumisesta, hetkeksi.

Ihan sama tunne täällä!
Ei huolta, tänään juhli ja uudet sanat löytyvät aikanaan.
OIKEIN ONNELLISTA SYNTYMÄPÄIVÄÄ!!!!!

Runot vaatii välillä aikaa kerääntyä mieleen niin vahvoina, että lopulta tulvivat ulos. Taidot on yleensä aina tallella. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :)

 

Käyttäjän kaikki runot