Keskikesän taikaa

Runoilija Jai

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 24.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kanssas rantaan kävelen
On päivä helteinen
Hiekka varpaita polttaa
On hyvä olla näin
Kun oot lähelläin
Kätes mun kädessäim
Ei tänään huolet paina
Voi kun tää hetki ois aina
Ei tarviis mennä minnekkään

Hiukses auringossa kiiltelee
Silmäs timantteina säteilee
Maailmassamme vain me kahdestaan

Keskikesän taikaa
On meillä aikaa
Olla kahdestaan
Rannalla suuren veen
On vesi suolaista
Ja hiekka keltaista
Siitä linnan meille teen
Aallot simpukan
Rantaan kuljettaa
Kuunnellaan sen kohinaa
Pelkään hetki tää
On jotain särkyvää
Sua uskallanko koskettaa

Piirrän hiekkaan sydämen
Ja sä katsot nauraen
Aurinko meitä hyväilee
Ei tarvii sanoja
On vain katseita
Ja tämä hetki ikuinen
On kaikki mitä tarvitaan
Kun vain tässä olla saan
Ei tarvii mennä mihinkään

Huikses auringossa kiiltelee
Iho pisaroista helmeilee
Kahdestaan aaltoihin kadotaan

Keskikesän taikaa..

Aurinko painuu
Suuren veden taa
On aika syliis nukahtaa
On hetki hiljainen
Ja mä tunnen sen
Kosketukses jään sulattaa

Selite: 
Tämmöinen tuli juhannuksena väsäiltyä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaksin se on aina kaunihimpi. Kaksin olin minäkin puolisoni kanssa lastenlasten luona vierailulla.

 

Käyttäjän kaikki runot