Matkalla

Runoilija Neonkorteksi

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oon vain yksinäinen yön sielu, joka pimeydestä ammentaa sanomaa, mut asiani vain harvat pystyy kuulemaan, ottamaan vastaan säteilynä tajuntaan.

Elämä, kaikessa kummallisuudessaan, välillä pois kehostani kaikkoaa, minuus johonkin katoaa. Mutta kun se taas takaisin syvyyksistä palaa, oon taas vahvempi kun uskallan aavistaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot