Viikonlopun jälkeen

Runoilija Neonkorteksi

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Paluu todellisuuteen läpi ajatusten vankilan, ainut päivä niiden kolmen jälkeen, kun elämän maljasta saan taas pidettyä heikolla ottella kiinni, heikolla, mutta vahvistuvalla. Toivon, että se taas jonkin aikaa pitää.

Itselleen luvatut lupaukset on liian helppo rikkoa, en välitä hänestä enää. Toivoon silti haluan uskoa, kuulin unen läpi kauniin äänesi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot