It's Saturday Morning!

Runoilija Saturday morning

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattelenko liikaa jos ajattelen jopa sitä, että ajattelen aivan liikaa? Kiitän KAIKKIA arvostelijoita, salaisia lukijoita, ja niitä, jotka lähettävät minulle viestiä. Kiitoksia teille, sillä te olette niitä, jotka antavat minulle voimaa näihin runoihin:) Kiitos!!
 

Viikko raskas takana
Aika pedata uusi lakana
Puhdasta valkoista pyykkiä
Talveen paksumpia täkkejä

Tänään voin kieriä sängyssä
Pitkään lämmön luolassa

Turvallinen tunne on
Kun nukkuu sängys joka oma on
Pehmeät untuvat suojana
Pehmolelut muurina

Niistä jokaisella nimi oma
Mukana olleet joka loma

Tänäänkin teen saman rituaalin
Otan käteen vanhan rikkonaisen penaalin
Ja palan kellastunutta paperia
Kirjoituspöydän laatikosta

Ja rustailen siihen vain sanat:
Mahtavaa viikonloppua ja etenkin lauantaista aamua!

Selite: 
Sitäpä sitä:D <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin kuin myös, kiitos kaunis sanoistasi. Hienoa lämpöä, iloa ja valoa tähän ruskauteen. :)

Omissa untuvissa irtoo hieno teos. :)
ja nallekin pääsee mukaan

Hyvän mielen tsemppiruno

hyvin tuttu tunne runossasi!

Kiitos kaunis! tosin piti ensin siivota, mutta aamusauna kruunasi päivän alkamisen :-)

Sinne myös upeaa viikonloppua ja alkutalvea.

 

Käyttäjän kaikki runot