Rukoukseni

Runoilija Saturday morning

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattelenko liikaa jos ajattelen jopa sitä, että ajattelen aivan liikaa? Kiitän KAIKKIA arvostelijoita, salaisia lukijoita, ja niitä, jotka lähettävät minulle viestiä. Kiitoksia teille, sillä te olette niitä, jotka antavat minulle voimaa näihin runoihin:) Kiitos!!
 

This is not my day.
This wasn't the thing i prayed.
I don't want my life to go this way.
I don't want to walk in the shades.
I beg, dig me out of a cave.
This is not my day.
Let me out of my cage.
This is my only pray.

Selite: 
Vähän englantia vuorostaan. Valitan kielioppivirheitäni, pyydän anteeksi ylipäänsä englanti. Tämä oli sellainen päähänpisto, ei välttämättä onnistunein, mutta ajoi asiansa- teki minulle hyvän olon.
Kategoria: 
 

Kommentit

Rukouksesi on oikein ja silloin kun se on tullakseen, sen on saatava syntyä siinä olomuodossa kuin se syntyy. Hieno ja lämpimän rehellinen. Pidän tästä.

Eiköhän joku vastaa rukouksiisi oli se sitten jumala tai jokin muu :)

Jokainen päivä ei ole aina niin hyvä, mutta kaikesta selviää kyllä. Ihan selvää englantia, kieliopista taas en mitään uskalla sanoakaan, kun en ainakaan paremmin kirjoittaisi itsekään : )

 

Käyttäjän kaikki runot