Taivas itkee

Runoilija -tanjuska-

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 10.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Periksi ei anneta ennen kuin sydänkäyrä on suora.
 

Satutat sanoillasi
tuhoat teoillasi
kaiken sen minkä rakensin
korjasin uudelleen
sen mikä rikottiin aikoja sitten
tuhosit kaiken
talloit maahan
kerta toisensa jälkeen
pian hävität minut
sanoillasi, teoillasi
katoan
et ymmärrä
kauaa en jaksa enää

Selite: 
Höpötystä epätoivon tunteista pitkässä suhteessa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot