Helvetti

Runoilija -tanjuska-

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 10.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Periksi ei anneta ennen kuin sydänkäyrä on suora.
 

Oluttölkki
kädessäni jälleen
juonko sen?
Juon, juon toisenkin
kolmannen, neljännen
Humalassa kaikki on paremmin
ei huolta huomisesta
kaikki on hyvin
Huomenna kaikki on toisin

Selite: 
Mietteitä..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot