Nimetön

Runoilija Tiitu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin se menee; jotkut luulevat, jotkut tietävät. Näissä runoissa ja tarinoissa on enemmän elämää kuin arvaankaan ja jokainen näistä voisi olla totta.
 

Ettäkö minä joskus olen kirjoittanut
pitkiä rivejä elämisen tuskasta ja riemusta,
saanut sen kaiken edes jollain tasolla
vangituksi sanoihin ja lauseisiin,
ollut toisinaan
jopa itsekin tyytyväinen

Ja nyt minulla on käsissäni ainoastaan
kipu ja maailman rakkain mies,
tuhansia ajatuksia vaeltamassa ratojaan
tarttumatta tai pysähtymättä kuitenkaan,
enkä minä enää
kirjoita vaikka ikävöin

Selite: 
Sanat pakenee ja toisinaan mulla on hirveän paha olla.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot