Lähtevien laivojen satama

Runoilija Tiitu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin se menee; jotkut luulevat, jotkut tietävät. Näissä runoissa ja tarinoissa on enemmän elämää kuin arvaankaan ja jokainen näistä voisi olla totta.
 

Huomenna mittumaari,
ja viimein mun kyyneleet
jaksaa kuivua edes hetkiksi,
vaikka tiedänkin, että laiturilla,
niin, laiturilla ne tulevat taas


"Lähtevien laivojen satama
ei erota kipua kaipauksesta"


Tänään minä soitan,
ja hetkin kaikki katoaa,
soitan sen kaiken jonnekin pois,
vaikka tiedänkin ettei koskaan,
ettei koskaan se katoa kokonaan


"Muiden jälkiä en itkenyt,
muiden muisto ei minussa säily"

Selite: 
Juhannus, Lähtevien laivojen satama pianolla soitettuna, aamun usva laiturilla, sinä minua vasten, välissä meidän yhteinen kipumme. Ja minun suunnaton rakkauteni sinuun.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis, kaunis ♥

kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot