15.6.2012

Runoilija Tiitu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin se menee; jotkut luulevat, jotkut tietävät. Näissä runoissa ja tarinoissa on enemmän elämää kuin arvaankaan ja jokainen näistä voisi olla totta.
 

Nyt mun on viimein
taas pakko kirjoittaa,

kun puhalluskukkapelto
on hahtuvia täysi

ja mulla käsilaukussani
pullo viiniä ja muistoja

kauneimmasta illasta
pitkään aikaan


Nyt mun on viimein pakko,
jotta saan itseni eloon

uudelleen, taas,
kaiken menneen jälkeen

Selite: 
Kotimatkalla Pikkulammen rannalla, järjetöntä ikävää sanoihin ja kaikkeen siihen, mikä jäi olematta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kuvattu. Koskettavastikin...

Sinä yhä kirjoitat kaunista jälkeä, hiljaisuudenkin jälkeen.

 

Käyttäjän kaikki runot