Ota nämä sanat pois ja anna unta tilalle.

Runoilija Katkerat sanat

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen oikeasti hyvinkin positiivinen ja iloinen ihminen. Kirjoitan tähän vain sen mitä en halua sanoa ja sen mitä en halua ajatella enää.
 

Olen nurkkaan ahdistettu eläin, pakokauhuinen.
Yritän päästä pois, yritän kaataa aidat.

Vartijat ovat pukeutuneet myötätuntoon ja rakkauteen.
Petos yrittää vapauttaa minua. Minä kurkotan käsiäni tarttaukseni ihan mihin vaan. Minä astun ihmisten varpaille, kiipeän heidän harteille, en ylety kenenkään päältä pois vankilasta jota rakensin viisi vuotta itselleni.
Rakensin sen ajatellen että kuolisin sinne ja nyt minua pelottaa että niin käy. että vankila sortuu ja jään kaatuvien seinien alle.

Liuun siellä naama harmaana virran mukana jään alle.

Selite: 
anna anteeksi että astuin sinunkin kädellesi, en voi itselleni mitään, en voi millekkään mitään.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot