Tilanpuute

Runoilija Late

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoileva taksikuski
 

Joka kerta kun valut ovesta sisään tunnen kuinka liaanit kasvavat suuhuni.

Varpaitteni väliin versoo juuret, jään aloilleni vartomaan.

Avoimet ovet ovat järkyttäviä, niiden takana on onni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Vahvoja runoja sinulla, pysäyttäviä.

 

Käyttäjän kaikki runot