Öjypantteri

Runoilija Late

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoileva taksikuski
 

Tiesitko että,

jaloissasi oli muurahaisia kun kohtasimme. Reitesi olivat peitetty suden karvalla, mustalla teräsvillalla.

Olit minulle öljypantteri, tiukkaan sidottu törkyinen korsetti.

Niin kaukana ihanteistani että seisoit lähempänä kuin olisi turvallista, asfalttirotkossa, jalkojeni edessä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot