Jaloja askeleita

Runoilija Late

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoileva taksikuski
 

Kun katson elämääni silmästä silmään, takaraivoon on vaikea saada yhteyttä.

Ihmisen pitäisi löytää jaloja askeleita, sellaisia joita tehdään paljain jaloin siinä iässä kun nurmikko on vielä kostea ja turvallinen.

Saappaat jalassa kulkiessani astun itseni päälle.

Ja silti se on ainoa tapa kohdata että se jolla oli kerran teräsvartalo kulki alastomanakin liian raskailla askelilla.

Selite: 
Koitan jotenkin saada ymmärrystä isäni kuolemaa kohtaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot