Toive

Runoilija ziniboom

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 6.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

järki päässä, jalat maassa ja mieli kirkkaana pääsee elämässä pitkälle.
 

Kylmä, sateinen, pimeä sää
kävellään iltaan hämärään

tämä meidän määränpää
on vain aina olla sä ja mä

ei haittaa, vaikka kaksin jää.

mulle sydämeni annat
lämmön sisääni kannat

tää haaveeni kuin täysikuu
vain toivon et tää toteutuu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot