Kuinka kertoa mä voisin

Runoilija ziniboom

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 6.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

järki päässä, jalat maassa ja mieli kirkkaana pääsee elämässä pitkälle.
 

Kuinka kertoa mä voisin
millainen on tunne tää

hänet omaksein tahtoisin
sanoisin vain "iäks jää"

Niin onnellinen oisin
jos vastauksen saisin.

Ja tahdon vielä kuulla
hältä tunteen saman tän

ei väliä oo muulla
kuin et luoksein jää vain hän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot