Ystävälle

Runoilija JJNiemi

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 6.1.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1989

Kerroin maailmalle salaisuuteni, mutta kukaan ei kuunnellut.
 

Sinä itket,
minä pyyhin kyyneleesi.

Sinä naurat,
minä nauran vierelläsi.

Sinua painaa jokin,
istun vierellesi
ja kuuntelen.

Ja tiedän,
että jos teen itse
jonkun edellä mainituista,
sinä olet vierelläni.

Minun ei tarvitse
laittaa korttia,
enkä sitä itsekään
sinulta odota.

Voin sanoa sen
päin naamaasi,
Ystäväni.

Selite: 
Huomisen teemapäivää ajatellen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot