Ikävä

Runoilija unelmiavain

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 20.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tällä hetkellä pystyn vain muistelemaan
Miltä huulesi tuntuvat liikkuessani omillani.
Miltä naurusi kuulostaa,
Kuinka silmiisi katsominen saa sydämeni sykkimään kovempaa.
Miltä kätesi tuntuu tarttuessaan omaan käteeni,
Miltä tuntuu olla sylissäsi,
Miltä tuntuu halata sinua.

Tällä hetkellä pystyn vain tuntemaan,
Kuinka ikävä minulla on sinua,
Kuinka paljon sinua rakastan,
Kuinka paljon tahdon viereesi,
Miten olen sinusta riippuvainen.
Tiedän, etten pärjäisi ilman sinua.

Tuska, se on ehkä oikea sana kuvaamaan ikävää,
Jota suurempaa en ole koskaan aiemmin tuntenut.
Tiedän kuitenkin tämän vahvistavan tunteitani sinua kohtaan.
Tiedän sen, koska tunteet ovat niin vahvoja,
Etten koskaan ole sellaisia tuntenut.

Toisaalta haluaisin itkeä,
Mutta toisaalta en usko sen auttavan mitään.

Joka ikinen ajatukseni johtaa jotenkin sinuun,
Ja saa minut muistamaan paljon yksityiskohtia,
Siitä miten asiat teet,
Siitä miten ne sanot,
Siitä miten hymyilet missäkin tilanteessa,
Siitä miten koitat vakuuttaa minulle,
Että välipäivät tekevät vain hyvää.
Tiedän kyllä sen,
Varsinkin nyt sen pystyn tuntemaan.

Ikävoin sinua niin paljon,
Mutta eniten kaipaan sinua kertomassa minulle ne kolme sanaa,
“Minä rakastan sinua.”

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot