Kantavat kädet

Runoilija 928ee3ca79086afb14b3b1578e41639a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onni yksillä kesä kaikilla
 

Vaikka minun kipuni
on polttava,
kuin tulenliekki.

Vaikka minä
kompastuisin
ja kaatuisin.

Tiedän ja luotan
on kädet,
jotka nostavat
ja kantavat.

Selite: 
mietteitä elämästä
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva, hyvä runo

Kaunis on runosi !
Hyvää syntymäpäivää sinulle :)

 

Käyttäjän kaikki runot