Uusi liitto

Runoilija 928ee3ca79086afb14b3b1578e41639a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onni yksillä kesä kaikilla
 

Lintu pieni Satakieli
viestin ihanan
toi tullessaan.
Kaksi kaunista rakkautta
yhtyivät kasvattamaan kukkasta
kukka nimekseen Rakkauden sai.
Vaalikaa sitä muistaen
joka päivä kaunis sana
iloa oloa kunnioittaen,
hyvän pahan voittaakseen
kauniiksi kukka kasvakoon
uudet versot lisääntyen.

Selite: 
sananen uudelle avioliitolle
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on niin kaunis:)

~ Kaunis on runosi .. Hyvää Syntymäpäivää ~

Runossasi on mitä kaunein rakkauden sävel.

Onnea Syntymäpäivänäsi.

---<--<---<@

 

Käyttäjän kaikki runot