Valkoinen Risti

Runoilija 928ee3ca79086afb14b3b1578e41639a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onni yksillä kesä kaikilla
 

Rakkaus suurin
on elämän ensimmäinen
ajan platinakaan ,
sitä himmennä ei.
Väliin mahtuu
vihaa katkeruuttakin
ja pettymystä valtaisaa.
Aika kaiken
hiljalleen haihduttaa.

Kunnes lapsemme
viestin toi päästä vuosien
isä makaa vuoteessa
saaden halvauksen.
Niin riensimme vierelle tajuttoman
otin käteeni käden, rakkaan entisen
hän hiipui elämästä vaieten.

Tein haudalles ristin valkoisen
nimen kaiversin
keskelle ristiin sen
se sinetti on ikuisen rakkauden.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot