Katseesi enkelit

Runoilija Yönsilmät

nainen
Julkaistu:
24
Liittynyt: 22.12.2011
Viimeksi paikalla: 23.4.2024 14:50

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille. Viikon 16. runoilija kiittää.
 

Näin enkelit katseessasi
hymysi piirsi karttaa rakkauteen
minun lähelle tulla

Sormiesi linnut ihollani
pyrähtivät lentoon
löytääkseen paratiisin

Sylisi satama loisti
lämpenevää valoa
päästä perille nautintoon

Ja minun sieluni oli kauniisti vapaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sielun kannattaa antaa kulkea mukana, niin vapaasti kuin mahdollista.
 

Käyttäjän kaikki runot