Unessani

Runoilija Yönsilmät

nainen
Julkaistu:
21
Liittynyt: 22.12.2011
Viimeksi paikalla: 19.4.2024 0:28

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille. Viikon 16. runoilija kiittää.
 

aamu hymyilee
heittelee timantteja hangelle
ja puuskuttaa valkoista lumituhrua

Unessani
talven sydämellä on kultaiset silmät
mutta se nukkuu ne hopeaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana tunnelma tässä! Hyvää Joulua!

Kaunis ja kimmeltävä runo.

Kaunista unta :-)

Kaunis, hyvä runo

Kaunis runo.

Kaunista,pidän.

Onnellista vuosipäivää

Kerrassaan upeaa, unessa voi tapahtua mitä vain.
 

Käyttäjän kaikki runot