Aavistus - ennen aamua

Runoilija Yönsilmät

nainen
Julkaistu:
24
Liittynyt: 22.12.2011
Viimeksi paikalla: 23.4.2024 14:50

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille. Viikon 16. runoilija kiittää.
 
Lupauksesi lunastit,
kaikki synnit sylissäsi,

puhtaaksi puhuit.

Vapisten, sinä huohotukseni vangitsit
katseessasi himon spiraali,
vaarallisten vesien välke,
taivaasta - helvetin porteille

Hikipisaroiden kasteesta,
kiedoit seppeleen,
hiusteni sotkua sormeillen,
rinnoilleni tuoksujäljet,
aavistus - ennen aamua


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upean utuinen kuvaus. 
Paljon ihania tapahtumia yön aikana, toivottavasti jatkuu vielä aamulla.
 

Käyttäjän kaikki runot