Muistan

Runoilija Wege

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2011
Viimeksi paikalla: 19.1.2017 20:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi :)
 

Muistan sen päivän kuin eilisen
meidän ensikohtaamisen.
Muistan ne hetket meidän kahden
mitä kaikkea teinkään sun tähden.
Muistan ne vähäiset sanat
jotka olivat kuin huonot käytöstavat.
Muistan ne ilmeet ihanat
jotka oli yhtä söpöt kuin sun luonnonkiharat.
Muistan ne erilaiset katseet
kylmät, kuumat sekä makeet.
Muistan sen hymyn ja ne silmät
molemmat niin ihanat ja somat.
Muistan kaiken sen
loputtoman ihanuuden.
Muistan sinut vieläkin
ja ajattelen päivittäin.

Selite: 
Pitkästä aikaa taas uusi tuotos :) Vaik en oo nähny sua pitkään aikaan, muistan sut silti.
Kategoria: 
 

Kommentit

mukava tunnelma

pidin

oi tykkäsin paljon :-)

Hyvin kuvaat sen mitä muistiin voikaan toisesta jäädä..

Hyvä kun ihanat muistot säilyvät läpi elämän. 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Wege Uusi vuosi 19.1.2017 1 Runo
Wege Hullua 17.1.2017 2 Runo
Wege Älä mene pois 16.1.2017 1 Runo
Wege Jotai nii uniikkii 16.1.2017 1 Runo
Wege Can't 11.12.2012 1 Runo
Wege Muistan 6.10.2012 4 Runo
Wege Untako? 18.2.2012 1 Runo
Wege Turhaa tuskaa 18.2.2012 1 Runo
Wege Noloa ja vaikeaa 1.12.2011 1 Runo
Wege Tik tok 29.11.2011 1 Runo