Älä mene pois

Runoilija Wege

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2011
Viimeksi paikalla: 19.1.2017 20:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi :)
 
Nyt mä skriivaan sust tätä runoo
ajatuksii yritän sanoiks punoo

Emmä mihinkää pysty keksittyy, ajatus harhailee
mikään ei onnistu ja seinät kaatuilee

Kerro mulle mitä sä mietit
onnistumisen mahdollisuuden jo kielsit

Mut se sai mut haluamaa enemmän
en haluu nähdä unissani sun pois menevän

Töitä se vaatii ja kärsivällisyyttä
oon valmis siihen enkä syyttä

Oot ku 24 karaattii, mun mielee
en anna sun mun käsistä lipee

En uskonu et siin näin kävis ku sut tapasin
pää meni sekasi, pilvii leijailin

Riitaa tullu ja paljo pahaa mieltä
kaikkii suhteisii ne kuuluu mut anteeks niistä

Välimatka meit piinaa ja kiusaa
mut me voitetaa annetaa sille piiskaa

Oot must se kaikkein paras
joten mitä vaan sun takii, rakas




(2.11.2016)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei kuitenkaan kannata luvata tekevänsä mitä vain.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Wege Uusi vuosi 19.1.2017 1 Runo
Wege Hullua 17.1.2017 2 Runo
Wege Älä mene pois 16.1.2017 1 Runo
Wege Jotai nii uniikkii 16.1.2017 1 Runo
Wege Can't 11.12.2012 1 Runo
Wege Muistan 6.10.2012 4 Runo
Wege Untako? 18.2.2012 1 Runo
Wege Turhaa tuskaa 18.2.2012 1 Runo
Wege Noloa ja vaikeaa 1.12.2011 1 Runo
Wege Tik tok 29.11.2011 1 Runo