Kuumotus

Runoilija Myotis

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sleep less, live more, death is something worth dying for. " Haluun muistaa, tuottaa, luottaa itseeni, katseeni kohdistan pohtimaan tosta vaan liukuvia sanoja, eikä ne katoa.
 

Muista sitä,
muista tätä,
muista: älä ottamatta jätä,
ota tätä,
jäkäjäkä
mut jos totta täytyy päästä laukoo,
otin sitä, poltin tätä
mut en ottamatta jätä
enkä sitä
sentään minä
pesään sisään
siihen lotkoon laittanut,
eikä sitä
tehnyt jäbä
joka ei mitään käytä
eikä sil oo pykälässä,
mut ässä tässä
on tapansa pitää
teräaseita kylppärissänsä,
päässä tässä
ikävässä pitämässä,
jäätämässä,
estämässä kiehumasta pois
tästä elämästä.

Selite: 
Ääää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuumottavavaa tunteenpaloa runossasi on, loppusointuinen tykitys.

 

Käyttäjän kaikki runot