Oot mun ykkönen

Runoilija Myotis

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sleep less, live more, death is something worth dying for. " Haluun muistaa, tuottaa, luottaa itseeni, katseeni kohdistan pohtimaan tosta vaan liukuvia sanoja, eikä ne katoa.
 

Sinun vuokses
minä juoksen,
pusken
verenmaku suussa,
nukun puussa, asun Kuussa,
pesen hien ja veren susta,
ja sun tuska
tekee mut mustaks,
oon ku kaipaat lohdutusta,
tai sit olematta,
jos niin tuntuu paremmalta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"Sun tuska tekee mut mustaks". Ihan loistavaa riimittelyä!

 

Käyttäjän kaikki runot