Päivä pehtoorin elämässä

Runoilija Dark Rider

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Alla polttavan auringon, kädet kiivaassa puuskassa
pehtoori pohjoisen pellon piennarta puntaroi

Viikate käteen pitäisi ottaa

heinät lakoon niittää
isäntä sitten illalla kiittää

Mieli pehtoorin muualle matkustaa
reimaan korttiporukkaan miehisten miesten

Herttajätkää vaille oli reeti
pienestä kiinni vaan ei onni myötä

Ei haittaa näinkin elämä maittaa
huominen vain etäinen kajastus

Päästä katoaa nopeasti kuin kissan aivastus

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot